Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta twarogowa z miętą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięta świeża 10 dag
śmietanka kremowa 150 ml
twaróg 0,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarogowa z miętą

Ser twarogowy utrzeć ze śmietanką. Liście mięty umyć, osączyć i bardzo drobno posiekać. połączyć z twarożkiem, przyprawić do smaku, podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 07.09.2012 17:02
extra
Iwusia 13.08.2012 19:15
rewelacja na śniadanie :]
Dorian 25.07.2012 20:36
pyszny pomysl
Wafelek2601 25.08.2011 20:20
ciekawa
majlena5 16.04.2011 00:59
koniecznie musze wypróbowac uwielbiam mięte
mehia 08.02.2011 19:05
ciekawy przepis :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak