Sposób przygotowania

Ser twarogowy utrzeć ze śmietanką. Liście mięty umyć, osączyć i bardzo drobno posiekać. połączyć z twarożkiem, przyprawić do smaku, podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    ciekawy przepis :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    majlena5

    koniecznie musze wypróbowac uwielbiam mięte
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszny pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    rewelacja na śniadanie :]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !