Sposób przygotowania

Rzodkiew dokładnie wyszorować pod wodą, następnie zetrzeć na jarzynówce i wymieszać z sokiem z cytryny. Jabłka umyć, osuszyć, obrać i dodać do rzodkwi wraz ze śmietaną, całość wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    Ciekawe jak smakuje..
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    borys

    Prosta szybka smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawa surówka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    Pyszna suróweczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    same witaminki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !