Sposób przygotowania

Żeberka ugotować w osolonej wodzie z sokiem z cytryny, z dodatkiem pieprzu, ziela angielskiego i liścia laurowego. Śmietanę połączyć z bułką tartą oraz posiekanym estragonem, wymieszać. Żeberka po ostudzeniu obtoczyć w śmietanie, na wierzchu posypać płatkami migdałowymi i dusić na maśle do zrumienienia podlewając winem. Na koniec dodać pozostałą śmietanę z estragonem wymieszać, przyprawić do smaku i zagotować.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !