Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta pekińska z fasolą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
ogórek zielony 1 szt
pomidor 2 szt
kukurydza w puszce 0,5 puszki
majonez 2-3 łyżki
sól do smaku
Pieprz cytrynowy mielony Prymat do smaku
sok z cytryny do smaku
fasola czerwona z puszki 0,5 puszki

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta pekińska z fasolą

Ogórek,pomidor pokroić dodać poszatkowaną kapustę pekińska,odsączoną z zalewy kukurydzę i fasolę.Wymieszać z majonezem i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 06.11.2013 06:01
z fasolką jeszcze nie robiłam , dobry pomysł
IZABELA29 20.09.2013 06:39
takiej nie robiłam
ben-ka 12.10.2012 09:10
tak przygotowanej pekinki nie jadłam,trzeba to nadrobić:)
misia53 07.10.2012 20:30
napisałabym jak kuklik....
kuklik 10.09.2012 08:36
z fasolą nie robiłam
Krystyna32 27.03.2012 14:07
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak