Sposób przygotowania

Mięso natrzeć czosnkiem i oprószyć pieprzem, obrumienić na oleju. Przełożyć do rondla, osolić, podlać odrobiną wody i dusić przez pół godziny. Obrane selery pokroić w plasterki, naciowy pokroić na części, dodać do mięsa. Dusić do miękkości. Miękką pieczeń wyłożyć na talerz a selery zmiksować, przyprawić do smaku solą i pieprzem, dodać masło, wymieszać. Mięso pokroić w plastry, oblać sosem, posypać zieleniną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    coś dla mnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !