Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryż na sypko

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryż 500 g
sól DO SMAKU

Przepis i sposób przygotowania na: ryż na sypko

Ryż zalewamy wrzątkiem ok 3-3.5 l.,osolonego w zależności od tego czy ma być podany na słodko czy słono. Gotujemy 20-30min. odcedzamy i podajemy najlepiej do zup i dań głównych.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

buksiak12 26.08.2010 15:47
interesujące
Dorota71 26.08.2010 15:19
z chęcią wypróbuję ten przepis
Emilia22 26.08.2010 12:36
ciekawy przepis
Emilia22 26.08.2010 12:35
ciekawy przepis
borys 03.06.2010 11:57
szybko
borys 03.06.2010 11:57
szybko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak