Sposób przygotowania

Ryż zalewamy wrzątkiem ok 3-3.5 l.,osolonego w zależności od tego czy ma być podany na słodko czy słono. Gotujemy 20-30min. odcedzamy i podajemy najlepiej do zup i dań głównych.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    borys

    szybko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    borys

    szybko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z chęcią wypróbuję ten przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    interesujące

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !