Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

masło koperkowe do smażonej ryby

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masło 1 łyżka
koperek 1-2 łyżki
czosnek 2 ząbki
ser żółty 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: masło koperkowe do smażonej ryby

masło utrzeć z serem, koperkiem, czosnkiem oraz solą ziołową Prymat. mocno schłodzić i powycinać z niego kółeczka kieliszkiem. usmażoną rybę wyłożyć na talerzach i na każdym jednym kawałku ryby ułożyć 2-3 krążki maślane.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 06.06.2012 23:32
Nadaje fajny posmak rybce.
adam1f 27.03.2012 00:54
dobre
Magdalena80 19.04.2011 23:18
może być dobre
anja3107 28.12.2010 15:29
ekstra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak