Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryż z tuńczykiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czerwonej fasoli konserwowej 4 łyżki
groszku konserwowego 4 łyzki
koperku szczypta
sól do smaku
pieprz do smaku
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
olej rzepakowy 2 łyżki
ryż 200 g

Przepis i sposób przygotowania na: Ryż z tuńczykiem

Ryż ugotować na sypko. Ogórki pokroić w kostkę. Połączyć z pozostałymi składnikami. Dodać olej, sól, pieprz i wymieszać. Posypać koperkiem.

Smacznego!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 25.11.2014 13:12
pyszna sałatka
Monika192 31.01.2011 14:45
mniam mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak