Sposób przygotowania

Schab myjemy i obficie nacieramy przyprawą do mięsa duszonego. Zostawiamy na 12 godz. w lodówce. Po tym czasie wkładamy go do brytfanny, polewamy odrobiną oleju i pieczemy przez ok 1 godz. w temp 180 st.

Komentarze

  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Schabik chudy i pachnący m mogą jeść go i tyjący....
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    co za pyszności!
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie zły
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    schab domowy to jest to
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    wygląda extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wygląda bardzo apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    Takie swojskie mięsko najlepsze;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    przepadam za takim
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    mmm...pychotka ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !