Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schab pieczony

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

schab bez kości 1 kg
Przyprawa do pieczeni i mięs duszonych Prymat
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Schab pieczony

Schab myjemy i obficie nacieramy przyprawą do mięsa duszonego. Zostawiamy na 12 godz. w lodówce. Po tym czasie wkładamy go do brytfanny, polewamy odrobiną oleju i pieczemy przez ok 1 godz. w temp 180 st.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 23.02.2013 17:13
super mięsko
natii3624 29.04.2012 13:38
mmm...pychotka ;)
Ania67 03.04.2012 20:29
przepadam za takim
Emilia21 28.10.2011 16:17
rewelacja
BozenA 13.10.2011 11:25
super
BozenA 13.10.2011 11:25
super
Motorek 20.09.2011 09:51
pycha
Rybciia 25.05.2011 16:47
Takie swojskie mięsko najlepsze;)
IKrakowianka 04.05.2011 22:13
wygląda bardzo apetycznie
matii6 22.03.2011 14:48
wygląda extra
gacopierz23 24.01.2011 20:59
schab domowy to jest to
Margo1 15.01.2011 21:25
nie zły
MAR3STA 02.01.2011 16:24
co za pyszności!
jarek4 02.01.2011 11:18
dobre
misia53 29.12.2010 00:01
Schabik chudy i pachnący m mogą jeść go i tyjący....

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak