Sposób przygotowania

jajka ubijamy i kolejno do nich dodajemy cukier,śmietanę, mąkę z proszkiem do pieczenia i olejek. Ubijamy na jednolitą masę, którą wlewamy do natłuszczonej blachy. Jabłka obieramy i kroimy w krążki, wykładamy na masę. Kruszonkę przygotowujemy ze smalcu,margarynyi mąki. Posypujemy po wierzchu. Wstawiamy do piekarnika na 55 minut do temp. 185 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !