Sposób przygotowania

Buraki ( nie obrane ) ugotować do miękkości .Odcedzić .Obrać .Utrzeć na tarce jarzynowej ( grube oczka ). Zostawić do ostygnięcia. Dodać olej , konfiturę z czarnej porzeczki .Wymieszać i doprawić solą , pieprzem i sokiem z cytryny .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ciekwe ładnie wygląda
  • 4
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Ciekawe połączenie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    orginalne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    muszą być smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    pycha<lubię porzeczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    takich jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !