Sposób przygotowania

Seler odsączamy z zalewy i wkładamy do miski. Ananasa kroimy w kostkę, dość drobną. Jabłko obieramy i ścieramy na grubej tarce, mieszamy szybko z selerem i ananasem, żeby się nie utleniło. Orzechy grubo siekamy i dodajemy do sałatki. Majonezu dajemy tyle, ile lubimy, przyprawiamy pieprzem ziołowym i imbirem i wstawiamy do lodówki na kilkanaście minut. Podajemy z białym pieczywem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    marchewka

    ciekawy ten imbir do niej, aż się chyba skuszę
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Bardzo interesujący przepis :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    zgadzam sie
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    bardzo lubię :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !