Sposób przygotowania

Seler tylko umyć włożyć do garnka i gotować pod przykryciem 30 minut.Wyjąc z wody, obrać,pokroić w paski długości 6 cm i grubości pól cm .Make wsypać do miski dodać jajko,sól pieprz gałkę muszkatołowa do smaku.na rozgrzany olej tak ok 180 stopni Celsjusza kłaść zanurzone kawałki w cieście i smażyć na zloty kolor około 4 min.Osaczyć na sicie

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Fajny warzywny dodatek do mięsa.
  • 0
    original
    Opublikowano

    petronella

    dlatego mi tu dodało moje zdjecie??? skoro ja dodalam do moich frytek????

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !