Sposób przygotowania

Do zimnej wody wkładamy mięso z kurczaka i indyka ( z kością, mogą być drobniejsze kawałki), dodajemy obraną i pokrojoną włoszczyznę, przyprawy i zagotowujemy. Potem gotujemy na małym ogniu 1,5-2 godzin. Podajemy z cienkim lub domowym makaronem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    dobry rosołek to jest to! może dodałabym jeszcze coś np. przypieczoną cebulkę, ale to już kwestia własnego smaku :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Twój rosołek jest jak mój:) - ja też opalam cebulę tak jak Pyza - ale nie zawsze:)
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    prawdziwy domowy rosół
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    apetycznie ten rosołek wygląda:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    V_kuchareczka

    wygląda smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !