Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka brzoskwiniowa z rumem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

brzoskwinie w puszce 1
melon gallo bez skóry i pestek 1
grejpfrut 1/2
syrop brzoskwiniowy 5 łyżek
rum 3 łyżki
jeżyny 150 g

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka brzoskwiniowa z rumem

Rodzynki sparzyć, brzoskwinie i melon pokroić w kostkę .pokrojone owoce oraz rodzynki przełożyć do salaterki i zalać sokiem brzoskwiniowym połączonym z wyciśnięcia z polowy grejpfruta i rumem.Sałatkę wymieszać, schłodzić w lodówce przez ok 2h.Udekorować jeżynami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pigila
pigila 07.01.2011 23:23
PYSZNA

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak