Sposób przygotowania

Przygotujemy wcześniej galaretkę , odstawiamy do odstygnięcia, żóltka oddzielamy od białek, żółtka mieszamy z cukrem i proszkiem do pieczenia , dodajemy pianę z białek, a na końcu mąkę, delikatnie mieszamy wylewamy do formy pieczemy 30 minut, wyjmujemy , przykrywamy sciereczką i studzimy, Budyń zimny miksujemy z masłem. Galaretkę kroimy w paski , biszkopt smarujemy kremem, wzdłuz dłuższego boku układamy pasek z galaretki zwijamy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    fajnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marcin37

    super !
  • 0
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    uwielbiam rolady, najbardziej jabłkowe :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !