Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie pod pierzynką

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

śledź 300g
cebula 200g
jajko ugotowane na twardo 3
marchewka ugotowana 250g
ziemniaki ugotowane 300g
majonez 300g

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie pod pierzynką

śledzie pokroić w kostkę.Cebule,ziemniaki i ogórki także w kostkę.marchew i jajka zetrzeć na tarce jarzynowej o grubych oczkach.1 warstwa śledzie posmarowane majonezem.2 warstwa cebula z majonezem 3 warstwa marchew posmarowana majonezem.4 warstwa ziemniaki posmarowane majonezem5 warstwa ogórki posmarowane majonezem a na końcu 6 warstwa jajka posmarowane majonezem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pigila
pigila 31.03.2011 10:38
uwielbiam śledzie
Izabela/bella81 15.03.2011 08:29
brzmi ciekawie
Katarzyna/kate1980 29.12.2010 14:15
uwielbiam takie połączenia
Wojtek8 29.12.2010 09:32
jadłem w święta taką:)
Damian19 28.12.2010 22:12
oj tak
marta1371 28.12.2010 19:31
śledzie zawsze dobre pod każdą postacią

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak