Sposób przygotowania

Karpia (ok. 1 kg) oczyścić. Ugotować wywar z włoszczyzny i przypraw i włożyć do niego karpia, gotować ostrożnie ok. 20 minut. Wyjąć na półmisek, Wywar z ryby przecedzić, dodać żelatynę. Karpia ułożonego na półmisku ozdobić marchewką i zalać zimnym wywarem i zostawić do stężenia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fantastycznie wygląda!
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    moja ulubiona rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    Super!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    piękny chociaż ja wolę pieczonego
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    smacznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !