Sposób przygotowania

pstrąga oczyścić umyć pokroić na kawałki,włoszczyznę obrać umyć i wstawić do garnka wlać wody i gotować jak włoszczyzna będzie podgotowana włożyć pstrąga i zagotować wlać odrobinę octu do smaku i przyprawić gotować do miękkości,wyjąć rybę i włoszczyznę ułożyć na półmisku i zalać zalewą przygotowaną z odcedzonego wywaru i rozpuszczonej w nim żelatyny zalać gorącym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    Apetyczne danie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszna ryba w galarecie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    rarytas dla mojego męża

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !