Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

żołądki drobiowe w galarecie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żołądki drobiowe 0,5 kg.
włoszczyzna
przyprawa uniwersalna Kucharek
Żelatyna wieprzowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: żołądki drobiowe w galarecie

żołądki dokładnie umyć włożyć do garnka i zagotować,dodać umytą,obraną włoszczyznę i przyprawy gotować do miękkości,wyjąć z rosołu pokroić na mniejsze części,marchewkę pokroić dodać do żołądków i zalać zalewą przygotowaną z rosołu i żelatyny,rosół przecedzić dodać żelatynę i rozpuścić zalać gorącym żołądki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pietruszka 30.12.2012 10:22
ciekawe
Wafelek2601 20.12.2012 10:15
Super
Motorek 21.12.2011 14:45
smaczne
aleksa123 08.09.2011 15:22
Hmm, raczej nie dla mnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak