Sposób przygotowania

pieczarki oczyszczamy i kroimy w plasterki.
watróbki myjemy usuwamy blony i kroimy w kostke .
osaczony groszek wątróbke i pieczarki wkladamy do wrzacego bulionu .
gotujemy ok. 20min doprawiamy do smaku.. mozna podawac z groszkiem ptysowym lub ryzem:) polecam

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna132

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    jeszcze nie próbowalam takiej
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ja też nie jadłam,ciekawe jak smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ja też nie jadłam,ciekawe jak smakuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    ja też nie jadłam,chętnie spróbowałabym
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !