Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa z watróbki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

groszku 1 puszka
wątróbek drobiowych 30 dag
pieczarek 15 dag
sól, pieprz
gałka muszkatałowa

Przepis i sposób przygotowania na: zupa z watróbki

pieczarki oczyszczamy i kroimy w plasterki.
watróbki myjemy usuwamy blony i kroimy w kostke .
osaczony groszek wątróbke i pieczarki wkladamy do wrzacego bulionu .
gotujemy ok. 20min doprawiamy do smaku.. mozna podawac z groszkiem ptysowym lub ryzem:) polecam

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

joanna77 04.08.2011 08:12
fajna
irenka 17.05.2011 18:11
ja też nie jadłam,chętnie spróbowałabym
alaaa 13.04.2011 17:39
ja też nie jadłam,ciekawe jak smakuje
alaaa 13.04.2011 17:39
ja też nie jadłam,ciekawe jak smakuje
Ania67 06.04.2011 23:44
jeszcze nie próbowalam takiej
Joanna132 19.01.2011 08:55
ciekawa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak