Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wegańska pasta z fasoli

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola biała 1 szklanka
pieczarki 25 dkg
cebula 1 szt
pieprz 1/8 łyżeczki
sól do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Wegańska pasta z fasoli

Fasolę zalewamy na noc, rano odcedzamy, zalewamy świeżą wodą i gotujemy do miękkości. Pieczarki pokrojone dusimy na oleju z cebulą. Po odcedzeniu miksujemy to wszystko, doprawiamy solą i pieprzem, można dodać ulubione zioła.
Pastą można smarować chleb, dodać na ciepło do ryżu lub makaronu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agatonek 22.04.2012 00:08
pyszna:)
Edyta38 12.07.2011 09:23
pyszna musi być

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak