Sposób przygotowania

Posiekane pory udusić na oliwie, dodać pokrojone ziemniaki, zalać bulionami, dodać angielskie ziele, liść laurowy, seler naciowy, gotować pół godziny. Następnie dodać serek, pokrojona w kostkę szynkę, przyprawić do smaku. podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe składniki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    juz mi sie podoba
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    wygląda smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !