Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

papryka pani Emilii

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

papryka 2 kg
cebula 70 dag
marchewka 50 dag
woda 5 szklanek
cukier 1 szklanka
sól 1 łyżka
pieprz do smaku
ocet 0,5 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: papryka pani Emilii

Papryka i cebule kroimy w paski, marchewka na drobno, z reszty składników gotujemy zalewę, wrzucić paprykę cebule i marchew. Od zagotowania gotować jeszcze 10min. wkładać do sloików, zakręcić, odwrócić

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 26.01.2014 12:16
moja ulubiona

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak