Sposób przygotowania

Mak zalać wrzącą wodą i gotować pod przykryciem, na małym ogniu, aż będzie można go rozetrzeć w palcach. Potem odcedzić i zmielić dwa razy. Posiekać opłukane i osuszone bakalie. Wymieszać mak z bakaliami i miodem. Makaron gotować zgodnie z przepisem an opakowaniu. Wymieszaj gorący makaron z masłem, a nastepnie z makiem z bakliami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale apetycznie wyglądają!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    znakomite
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    makaronik?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !