Sposób przygotowania

Drobno posiekaną cebulę zrumienić na oleju, dodać ryż i pokrojone pieczarki, wlać wino i gotować do wchłonięcia wina. Następnie wlewać po chochelce gorącego bulionu, ciągle mieszając. Ryż powinien gotować się około 25 minut. Pod koniec posypać żółtym serem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    super danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    pyszne risotto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !