Sposób przygotowania

Schab lub szynkę bez kości wkładamy do specjalnej siatki do wędzonek, aby mięso było ścisłe. Nacieramy przyprawami : sol, pieprz, kumin. Układamy w brytfance, polewamy olejem, obkładamy cebulą, czosnkiem, marchewką, gałązkami świeżego rozmarynu i odkładamy na jakiś czas aby przeszło zapachami.

Pieczemy w piekarniku ok.200 stopni ok.1,5 godziny, obracając parę razy. PYCHA

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ciekawe , może być dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !