Sposób przygotowania

Czekoladę roztopić, dodać cukier puder. Mieszając dodawać miękkie masło. Wstawić do lodówki, żeby stwardniało. Z masy formować kulki. Wkładając do każdej migdał. Obtaczać w kokosie.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Schrupałabym takie słodkości z wielką chęcią :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Netkaa90

    pyszne, jadłam już ! :)) polecam.
  • 3
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    wygląda wyśmienicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Chyba sobie zrobię:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    muszę skosztować
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    to coś dla mnie, pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pysznosci
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pysznosci

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !