Sposób przygotowania

Białka ubić z sokiem, proszkiem, cukrem pudrem i waniliowym. Z masy wycisnąć na pergamin 3 krążki tej samej wielkości i 10 bezików. Suszyć je 2-3 godziny w 130⁰C, ostudzić. Bezowe krążki przekładać śmietaną, oprószyć kakao. Tort posmarować resztą śmietany, boki obsypać wiórkami, wierzch udekorować bezikami , oprószyć kakao.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Naatalia96

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Naatalia96

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Naatalia96

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    muszę wypróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosiik

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosiik

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosiik

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !