Sposób przygotowania

śledzie najlepiej ze skórą moczyć w mleku ok. 3-4 godzin. następnie śledzie obrać ze skórki i pokroić w kostkę. cebulę obrać i pokroić w piórka. w naczyniach najlepiej szklanych ułożyć śledzie na przemian z cebulką. przygotować śmietanę łącząc wszystkie wymienione wyżej składniki. powstałym sosem przykryć śledzie, ale ich nie mieszać. w takiej formie wstawić do lodówki najlepiej na całą dobę.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Uwielbiam śledzie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ja również przepis super :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ja również przepis super :)
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    lubie takie
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    CIEKAWE

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !