Sposób przygotowania

Filety nie oblodzone kroimy w kostkę , lekko oprószyć solą , papryką i przyprawą do ryb. Obtaczamy w mące i smażymy na patelni. Na wolnym ogniu a w między czasie obieramy cebulę i kroimy w kostkę i zarumienić na patelni . Najpierw rybę łączymy z cebulą , dodajemy jeszcze paprykę i sól. Zalewamy wrzątkiem tylko jedną szklankę i dusimy tak do 20 minut. Po tym czasie dodajemy koncentrat pomidorowy oraz śmietanę wymieszaną z mąką , można dodać szczyptę cukru do smaku. Całość dobrze wymieszać i zagotować .

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy..
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy..
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    na pewno pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !