Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rawioli z pieczarkami

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron rawioli z serem 1 paczka
pieczarki 20 dkg
majonez 2-3 łyżki
czosnek 2-3 ząbki
cebula 1 mała
masło 1 łyżeczka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Rawioli z pieczarkami

Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie al dente,przelać zimną wodą i ostudzić.Pieczarki i cebulę drobno pokroić i podsmażyć na maśle.Wymieszać makaron z pieczarkami,majonezem ,przeciśniętym przez praskę czosnkiem i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 01.01.2014 12:28
To coś dla mnie,uwielbiam makaron:)
Grazyna0211 04.11.2013 08:50
zapowiada się pysznie
kuklik 13.03.2012 16:01
mniam
Krystyna32 02.03.2012 12:12
super
SyMiki 30.10.2011 23:12
super
Kuchareczekjeden 19.09.2011 10:36
ale fajne
kulek 30.06.2011 17:07
super
Anna169Hosz 23.06.2011 10:47
Zachęcający przepis, aż \"ślinka cieknie\".
grazia1 09.03.2011 18:52
smakowite!!!
MAR3STA 17.02.2011 12:49
pycha;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak