Sposób przygotowania

golonki myjemy i osuszamy.
nacinamy skóre po bokach zalewamy 2 litrami wody i gotujemy 30 min na malym ogniu.( po 15 min zbieramy szumowiny) ok.2/3 wywaru odlewamy. cebule obieramy i kroimy w duza kostke .do golonek dodajemy cebule ,cukier imbir oraz smalec .
wlewamy wódke i maggi. gotujemy pod przykryciem ok. 2 godz na bardzo malym ogniu . co pol godz golonki obracamy. mozna podawac z warzywami i ryzem .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    oj,coś nowego
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    oj,coś nowego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !