Sposób przygotowania

Ser utrzeć z cukrem pudrem i cukrem waniliowym, na jednolitą masę. 1,5 galaretki rozpuścić w 150 ml gorącej wody, ostudzić, dodać do masy serowej, dodać kilka kropel olejku śmietankowego lub waniliowego, wymieszać.
Do okrągłej blachy na dno pokruszyć herbatniki, boki wyłożyć delicjami, wylać połowę masy serowej i ułożyć pozostałe delicje. Na górę drugą warstwę masy serowej. Następnie udekorować owocami i zalać galaretkami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    super wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    smakowite:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Smaczności !!!
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo smaczny
  • 3
    original
    Opublikowano

    kotlet

    musi być bardzo dobry bo na taki wygląda :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !