Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta jajeczna

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4
masła 5dag
natki pietruszki kilka galazek
sól do smaku
pieprz
mięta do dekoracji

Przepis i sposób przygotowania na: pasta jajeczna

jajka gotujemy na twardo . studzimy obieramy i kroimy w mala kostke.
natke myjemy i siekamy .maslo zalewamy 40 ml wrzacej wody miksujemy na jednolita mase wsypujemy natke pietruszki i dalej miksujemy.
dodajemy jajka i jeszcze chwile miksujemy doprawiamy sola i pieprzem. na koniec ozdabiamy mieta . lekka i pyszna do swiezych buleczek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

matii6 27.05.2011 20:34
smaczna
alaaa 31.01.2011 11:28
lubię takie pasty
agata1722
agata1722 04.01.2011 09:43
najlepsza na sniadanko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak