Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz do uszek

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby suszone 3-4 garście
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: farsz do uszek

Grzyby namoczyć na ok. 2-3 godziny w wodzie. Następnie w tej samej ugotować grzyby do miękkości. Następnie grzyby odcedzić i po ostudzeniu przepuścić przez maszynkę. Cebulę pokroić w drobną kosteczkę i podsmażyć na oleju dodać do grzybów i dokładnie je wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 08.03.2014 16:45
uszka z takim farszem to marzenie
IZABELA29 15.12.2013 11:56
muszę zrobić uszka
barbara11561 14.12.2013 09:50
też taki robię:)
anemon 12.12.2013 13:29
Przepis bardzo na czasie.
IlonaAlbertos 18.04.2012 21:34
Uszka uwielbiam
jerry1 16.02.2012 11:32
super farsz
Agnik 29.07.2011 22:12
mniam
Gonia555 27.12.2010 17:53
Bardzo smaczny- mój ulubiony
Gonia555 27.12.2010 17:53
Bardzo smaczny- mój ulubiony
Gonia555 27.12.2010 17:53
Bardzo smaczny- mój ulubiony
Damian19 27.12.2010 16:45
swietne
Damian19 27.12.2010 16:45
swietne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak