Sposób przygotowania

Grzyby namoczyć na ok. 2-3 godziny w wodzie. Następnie w tej samej ugotować grzyby do miękkości. Następnie grzyby odcedzić i po ostudzeniu przepuścić przez maszynkę. Cebulę pokroić w drobną kosteczkę i podsmażyć na oleju dodać do grzybów i dokładnie je wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Damian19

    swietne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Damian19

    swietne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Bardzo smaczny- mój ulubiony
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Bardzo smaczny- mój ulubiony
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Bardzo smaczny- mój ulubiony
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    super farsz
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uszka uwielbiam
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Przepis bardzo na czasie.
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    też taki robię:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    muszę zrobić uszka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    uszka z takim farszem to marzenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !