Sposób przygotowania

Wątróbkę umyć, osuszyć pokroić na kawałki, obtoczyć w mące. Krótko smażyć na części tłuszczu. Cebulę obrać, pokroić w plastry, udusić na reszcie tłuszczu i połączyć z usmażoną wątróbką. Krótko potrawę poddusić, podawać z ziemniakami i buraczkami.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    też tak robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Ja również
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mimi

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !