Sposób przygotowania

Naczynie żaroodporne wykładamy folia aluminiową na talerzy wysypujemy wszystkie przyprawy wymieszajmy je aby się połączyły cebulę i czosnek siekamy . Posypujemy mięso , które jest już w naczyniu, dobrze posypać troszkę natrzeć tymi przyprawami posypać cebulką i czosnkiem i zapiekać 30 minut w 190 st. a potem to już polewamy wytopionym sosikiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Te udka muszą być na prawdę pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !