Sposób przygotowania

Fasole moczymy we wrzacej wodzie i odstawiamy na 3 godz . Nastepnie gotujemy ja w osolonej wodzie do miekkosci . Odcedzamy i mielemy . Cebule drobniutko siekamy i dodajemy do fasoli , dodajemy jajka , natke , polowe bulki tartej , przyprawiamy sola i pieprzem . Z masy fasolowej formujemy kotleciki , panierujemy w bulce tartej . Smazymy z obu stron na rumiano . . Smazymy plastry boczku . Na kazdy kotlecik ukladamy zwiniety usmazony plasterek boczku i pol pomidorka , wbijamy wykalaczke .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    interesujący przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dominikes1

    hmmm dziwne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    mi smakują :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !