Sposób przygotowania

Masło pokrojone w kostke ucieramy z cukrem, dodajemy żółtka bez bialka, miód,make przesiana z proszkiem do pieczenia,przyprawe, kakao i smietane. Wszystko ucieramy na mase. Białka ubijamy na sztywno, dodajemy do naszej masy i mieszamy, wsypujemy orzechy. Przelewamy do blachy i pieczemy ok. godzinę w 180 stopniach. Upieczone ciasto czekamy az nam ostygnie i przekrawamy smarujac powidlami. Calosc polewamy czekolada i ozdabiamy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !