Sposób przygotowania

filet z ryby przyprawić gotową przyprawą z ryb następnie maczać go w mące, roztrzepanym jajku i bułce tartej i smażyć na złoty kolor z obu stron. Po usmażeniu wyłożyć na półmisek. Marchewkę i pietruszkę obrać i zetrzeć na tartce do rondelka. Podlać 1 łyżką oleju i dusić ok. 5 minut. Następnie dodać ziele i pieprz i dolać odrobinę wody. Dusić do miękkości. Na końcu dodać koncentrat pomidorowy i doprawić dowolnie do smaku. Na ułożoną rybę wyłożyć duszoną marchewkę. Całość odstawić w chłodne miejsce.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Damian19

    przepyszna, nic dodac i nic ujac
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Dziękuję, podsunęłaś mi pomysł na jutrzejszy obiad :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo lubię taką rybę
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo dawno nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !