Sposób przygotowania

Bierzemy fileta dzielimy go na małe kawałki, zalewamy go wodą i gotujemy , a my w między czasie gdy się mięso będzie gotowało podsmażamy cebulkę i dodajemy do mięsa gotującego się . Przyprawiamy papryką mieloną sambalem - to taki sos bądż przecier indonezyjski ostry , [ mój mąż bardzo go lubi !] oraz czosnkiem, dodajemy jeszcze całą tą szklankę płatków i czekoladę . Pozostawiamy na malutkim ogniu niech się pomału dusi .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    To dla mnie nowość, musi ciekawie smakować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa potrawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !