Sposób przygotowania

Ryż ugotować na sypko, filet umyć, pokroić w kostkę, ananasy pokroić w kawałki, banany obrać i pokroić w plasterki, na talerz dać filet , wymieszać z jedną łyżką miodu, potem nabijac na wykałaczki filet, ananas, banan na przemian, gotowe szaszłyki polać pozostałym miodem, piec na rozgrzanym oleju bardzo powoli. Wyłożyc na talerz ryż posypac startą czekoladą o smaku malagi , ułożyć szaszłyki, polać rozpuszczoną czekoladą gorzką z mlekiem. Na koniec przed podaniem polac spirytusem i podpalić. Podawac płonące szaszłyki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    świetny pomysł do zaimponowania komuś
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marcin37

    Super..!
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    orginalne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Świetne jedzenie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    hahanka

    zjawiskowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    znakomite
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    efektownie podane

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !