Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Karp smażony

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

karp 1 szt
mąka do panierki
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierki
jajko 1 szt
sól do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Karp smażony

Karpia płuczemy i dzielimy na dzwonki. Solimy i panierujemy najpierw w mące, potem w jajku, a na końcu w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malcik111 23.03.2012 11:21
taki Wigilijny:)
olkaaa 06.01.2012 11:37
pycha
KasiaK90 16.09.2011 10:05
lubie
ronald88 06.07.2011 14:04
super
Justyna Jussstiii 26.03.2011 19:40
superrr
iga2 21.03.2011 10:59
pyszna rybka
MAR3STA 08.02.2011 17:03
pycha!
MAR3STA 27.12.2010 18:44
karp jest przepyszny!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak