Sposób przygotowania

Posiekaną cebulę smażymy na złoty kolor. Rozgniatamy ser i ugotowane ziemniaki. Dodajemy cebulę i do smaku sól, pieprz.
Ciasto: do osolonej mąki dodajemy wodę, by powstało elastyczne ciasto, rozwałkowujemy je, wycinamy szklanką kółka, nakładamy farsz, lepimy. Wrzucamy do wrzącej wody, gotujemy 3-4 minuty. Po wyjęciu polać roztopionym masłem by się nie skleiły.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Moje ulubione! :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    uwielbiam je
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo lubie pierogi
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    bardzo lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !