Sposób przygotowania

żeberka umyć pokroić włożyć do garnka wlać wody i zagotować,dodać pokrojoną i umytą włoszczyznę i boczek drobno pokrojony gotować aż mięso będzie miękkie wyjąć mięso włożyć umyte i pokrojone ziemniaki i wsypać kaszę gotować do miękkości na koniec włożyć żeberka i posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny krupnik
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Świetny, lubię taki krupnik na żeberkach
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    uwielbiam taki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    zjadłbym porcyjkę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    dawno nie robilam, to jest dobry pomysl na dzisiejszy obiad :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !